RO EN

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului popepi-studio.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

       A. DEFINITII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Pixel Studio Creations S.R.L. prin intermediul magazinului virtual www.popepi-studio.ro catre cumparator Cititi cu atentie. Achizitionarea unui Bun sau Serviciu prin intermediul www.popepi-studio.ro reprezinta acordul expres al acestor Termeni si Conditii.

Vanzator: Popepi Studio – Societatea Pixel Studio Creations SRL cu sediul in Domnesti, jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J23/4509/18.09.2018, cod de inregistrare fiscala 39885358, organizata in baza legii romane.

SITE – domeniu www.popepi-studio.ro si subdomeniile acestuia.

Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o comanda

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, ce urmeaza sa fie furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este ce acord sa livreze Bunuri si Servicii, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata contravalorii acestora.

Contract la distanta – o comanda confirmata de catre vanzatori prin intermediul mailului. Conform definitiei cuprinse in OUG 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, asa cum a transpus Directora 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta, organizat, fara prezetna fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul

Drept de proprietate intelectuala – toate drepturile materiale: know how, drept de model, patente, marci inregistrate, inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate caracteristicile si descrierile Bunurilor si Serviciilor, asa cum sunt precizate in Comanda.

Date cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sua identificabila („persoana vizata”); in principiu, reprezinta date personale: nume, prenume, domiciliu, adresa email, CNP, numar telefon, coduri de identificare cleint / identificator online, date de localizare, etc.

Comunicari comerciale – orice tip de mesaj trimis (email newsletter, SMS, telefonie, mobile push, webpush, etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat/vizualizat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea Cont/Cos, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si /sau sondaje de opinie.

       B. Documente contractuale

Accesul la Bunuri si Servicii se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil: www.popepi-studio.ro.

Prin lansarea unei comenzi electronice pe siteul www.popepi-studio.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isid ruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

 • Comanda (impreuna cu mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 • Specificatiile Cumparatorului – acolo unde este cazul.

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru implica acceptarea completa a termenilor comenzii. Acceptatea Comenzii de catre Vanzator se va considera finalizata atunci cand exita o confirmare electronica (e-mail de inregistrare a comenzii) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Vanzatorul nu considerea in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoare de Contract.

Contractul intra in vigoare la confimarea comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face electronic (e-mail inregistrat al comenzii). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat.

      C. DREPTURILE SI OBLIGATIILE VANZATORULUI

 • Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulate in Comanda si va livra Bunuri si Servicii care indeplinesc cerintele si specificatiile Cumparatorului. 
 • Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legale de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatii relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii si pentru scopul cu care a fost achizitionat. 
 • Comunicarea cu magazinul online se poate face prin interactiunea cu acesta, prin adresa si numarul de telefon comunicate in pagina "Contact"a site-ului. Vor fi excluse sau ignorate pareri sau adresari ce aduc injurii sau contin limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a genstiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 
 • Vanzatorul va transmite catre Cumparator newslettere/alerte si/sau comunicari efectuate in scop de marketing si publicitate/promotional prin intermediul urmatoarelor canale de comunicare: email, SMS, telefonic.
 • Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. 
 • Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru obligatiile contractuale.

      D. DREPTURILE SI OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

 • Cumparatorul se obliga sa furnizeze corect numele, adresa si alte informatii necesare in vederea operarii comenzilor plasate. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu".
 • Prin accesarea contului si utilizarea parolei sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Pixel Studio Creations S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile/incidentele survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. 
 • Cumparatorul se obliga sa monitorizeze permanent Termenii si Conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate unilateral de catre S.C. Pixel Studio Creations S.R.L. fara o instiintare prealabila. Orice modificare intra in vigoare la data publicarii sale pe aceasta pagina. Se considera ca utilizarea paginii de internet dupa intrarea in vigoare a modificarilor reprezinta luarea la cunostinta si acceptarea acestora de catre utilizatori.
 • Prin folosirea site-ului Cumparatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciilor companiei S.C. Pixel Studio Creations S.R.L. sau oricarui tert cu care S.C. Pixel Studio Creations S.R.L. are contracte incheiate, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. 
 • In cazul in care Cumparatorul nu este de acord si/sau nu accepta prezentul Document privind termenii si conditiile, va trimite un e-mail pe adresa dana@popepi-studio.ro cu precizarea motivelor si/sau solicitarilor de modificari. 
 • De asemenea Cumparatorul isi poate retrage in orice moment consimtamantul exprimat intelegand sa renunte la: accesul la Bunuri si Servicii. In acest sens, Cumparatorul va trimite un e-mail pe adresa: dana@popepi-studio.ro
 • In situatia in care Cumparatorul nu mai doreste sa primeasca din partea S.C. Pixel Studio Creations S.R.L. newsletterer/alerte si/sau comunicari in scop de marketing si publicitate prin intermendiul oricarui canal de comunicare (electronic, telefonic, etc), poate efectua solicitarea de DEZABONARE disponibila in cuprinsul oricarei comunicari via e-mail sau prin trimiterea unei solicitari scrise pe adresa de e-mail dana@popepi-studio.ro.
 • Cumparatorul, in conformitate cu dispozitia si normele privind protectia datelor cu caracter personal, are dreptul de a solicita STERGEREA datelor sale personale prelucrate in scop comercial de catre S.C. Pixel Studio Creation S.R.L., in baza contractului agreat de parti, iar in acest sens poate formula solicitarea in scris, la adresa de e-mail dana@popepi-studio.ro
 • Cumparatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, exprimandu-si in scris la adresa de e-mail dana@popepi-studio.ro ACCEPTUL pentru documentul privind Termenii si Conditiile sub forma in care acesta va fi disponibil la momentul cererii. 
 • Prin utilizarea formularului de contact, Cumparatorul declara si accepta sa fie contactat prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, de catre S.C. Pixel Studio Creations (fara insa a exista o obligatie din partea companiei in acest sens) intelegand ca prin completarea inforamtiilor cu privire la datele sale de contact, precum: nume, prenume, adresa postala, adresa de e-mail, numar de telefon, etc., aceste date urmeaza a fi prelucrate si evidentiate in baza de date in scopul imbunatatirii relatiilor comerciale. Pentru detalii si informatii suplimentare legate de prelucrarea si administrarea datelor cu caracter personal, se poate vizualiza si citi si capitolul "Politica de confidentialitate" aici. 

           E. PUBLICITATE

 • Cumparatorul se poate abona si/sau dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic  365/2002 si Hotararea Guvernului nr. 1308/2002 referitoare la comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romana aflata in vigoare. 
 • Abonarea si dezabonarea la newsleterul site-ului www.popepi-studio.ro, proprietate a S.C. Pixel Studio Creation S.R.L., sunt gratuite si voluntare si implica acceptarea termenilor si conditiilor din prezentul document.

F. CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTUL LA PROPRIETATE INTELECTUALA

 • Continutul site-ului www.popepi-studio.ro, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilistice, simboluri comerciale, imagini statice si/sau dinamice, texte sau alte forme de continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a S.C. Pixel Studio Creations S.R.L., care are rezervate toate drepturile in acest sens.

 • Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea sau transferul catre terte parti, modificarea, utilizarea sau expunerea oricarui element din continutul site-ului in alt context decat cel intentinat de S.C. Pixel Studio Creations S.R.L.

 • Incalcarea dreptului de autor sesizata pe site se va raporta la datele de contact de pe pagina Contact a site-ului.

G. TERMENE EXPEDIERE

 • Termenul de expediere pentru Bunurile si Serviciile prezente pe popepi-studio.ro este de 1-4 zile, la care se adauga perioada de transport, in functie de serviciul selectat.

 • Termenul de expedierele pentru Bunurile si Serviciile pe comanda este de 5-15 zile lucratoare, in functie de complexitatea comenzii, la care se adauga perioada de transport in functie de serviciul selectat.

H. FACTURARE/PLATI

 • Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o facutra pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze corect toate informatiile necesare emiterii facturii, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 • In cazul in care Cumparatorului intarzie din vina sa plata pentru Bunurile si/sau Serviciile achizitionate, in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0.5% pe zi, din suma datorata.

 • In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acestea incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

I. TRANSPORT SI LIVRARE

 • Vanzatorul se obiga sa expedieze Bunurile si Serviciile in system de tip curierat door-to-door catre Cumparator.

 • In afara de cazurile agreate de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile associate cu Bunurile si Serviciile in moemntul predarii acestora catre societatea de curierat cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

 • Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si/sau Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 • In cazul in care termenele de livrare a Bunurilor si/sau Serviciilor nu pot fi respectate, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de intarziere si sa comunice termenul estimate de finalizare a livrarii comenzii.

 • Cumparatorul are dreptul sa renunte la comanda, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea Vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite si in conformitate cu legislatia in vigoare.

J. RETURNAREA PRODUSELOR

 • Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest returi in prealabil, doar in scris, pe adresa de email dana@popepi-studio.ro.

 • Produsele supuse returului trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, fara urme de folosinta.

 • Cheltuielile directe de returnare a produselor (transport) cad in sarcina Cumparatorului.

 • Vanzatorul are obligatia de a returna contravaloarea produselor returnate in termen de maxim 15 zile de la primirea acestora.

K. GARANTIE

 • Toate Bunurile si Serviciile comercializate de S.C. Pixel Studio Creations S.R.L. beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia romana in vigoare (O.G. 21/1992 , Legea 449/2003 si O.G. 174/2008). 

 • S.C. Pixel Studio Creations S.R.L. nu isi asuma nici o raspundere privind consecintele pe are le-ar avea utilizarea sau intretinerea gresita a produselor, cauzata de nerespectarea instructiunilor de folosire. Nu se considera a fi lipsa de conformitate daca in momentul incheierii facturii Cumparatorul a cunoscut sau nu putea, in mod rezonabil, sa nu cunoasca aceasta lipsa de conformitate.

 • In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara sau inlocui in termen de150 zile de la returnarea articolului/produsului, conform legii in vigoare.

 • Cumparatorul este de acord ca produsele manufacturate manual nu pot fi fabricate identic.

 • Garantia se piede in urmatoarele situatii

  • In cazul interventiilor si reparatiilor produsului executate de personae neautorizate.
  • In cazul utilizarii produslui pentru alte scopuri decat cele pentru care a fost conceput si recomandat.
  • In cazul nerespectarii de catre comparator a conditiilor de pastrare, utilizare si intretinere prevazute in documentatia care insoteste produsul.
  • In cazul deteriorarilor termice, mecanice ale Bunurilor datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijentei in utilizare.

Pentru solutionarea oricaror reclamatii, va rugam sa va adresati in scris echipei Popepi Studio la dana@popepi-studio.ro sau la 0745687072.

L. TRANSFERUL PROPRIETATII

 • In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara sau inlocui in termen de 15 zile de la returnarea articolului/produsului, conform legii in vigoare

M. FORTA MAJORA

 • Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Aboneaza-te la newsletter

Fii conectat in permanenta la noutatile si promotiile noastre!

Felicitari, ai fost abonat cu succes la newsletter!