RO EN

Despre noi

PoPePi Studio este un atelier de creatie corpuri de iluminat create matual, cu design in stil industrial, vintage, loft. Lucram cu fonta, cupru, metal reciclat, beton, lemn refolosit dar si alte materiale.... depinde ce ne atrage atentia si provoaca imaginatia.

Daca ar fi sa caracterizam PoPePi Studio in cateva cuvinte, acestea ar fi: un mix eclectic de influente si creatori in cautarea elegantei simpliste dar cu impact.

Cautam echilibrul intre materiale dure si caldura luminii data de un bec Edison, pentru acel mix ce da personalitate fiecarui corp de iluminat in parte. Abordarea noastra este minimalista, concentrata pe combinarea de materiale aparent incompatibile, elemente la limita din dintre contemporan si clasic, carora le alipim elemente functionale, utile. Fara supraaglomerari sau supraincarcari.

Corpurile de iluminat sunt usor de personalizat, ca sa devina acel "design statement" de care spatiul tau are nevoie.

Daca doresti sa creezi o lumina unicat, specifica spatiului si designului tau de interior, contacteaza-ne si cream cu tine acele corpuri de iluminat unice, care sa fie atractia principala in spatiul tau. Indiferent ca achizitionezi un produs existent aici pe site sau doresti un corp de iluminat 100% personalizat, lucram cu tine la fiecare pas.

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Aboneaza-te la newsletter

Fii conectat in permanenta la noutatile si promotiile noastre!

Felicitari, ai fost abonat cu succes la newsletter!