RO EN

Ne vedem la Made in RO

Acasa · Blog · Ne vedem la Made in RO

Pe 23 si 24 noiembrie ne vedem la Made in Ro - la Impact Hub (Splaiul Unirii 165), unde scoatem pentru prima oara luminile in offline. Te asteptam sa ne cunosti pe noi - Dana si Ionut Vasile si creatiile noastre din tevi, robineti, lemn vechi si alte materiale reconditionate. 

Ideea PoPePi a incoltit acum cativa ani, cand ne-am mutat la casa noastra si ne-am dat seama cat de greu gasim obiecte decorative care sa ne placa si sa fie la preturi accesibile. Intotdeauna ne-au placut stilurile minimalist si industrial in design-ul de interior, dar rareori gaseam ceva care sa fie exact pe gustul nostru. Si uite asa, am început sa ne gandim sa le facem chiar noi. Proiectul a inceput mai mult ca un hobby, acum aproximativ un an de zile. Iar numele PoPePi este pentru noi un reminder, sa nu ne luam prea in serios. In plus, vrem ca acest proiect sa fie mereu fun, placut chiar si cand va fi un business maricel.

Noua ne place tare mult stilul industrial, steampunk, loft. Am luat “microbul” si vrem sa molipsim si pe altii.  Made in Ro ni s-a parut locul ideal in care sa va cunoastem mai bine, sa discutam si sa va molipsim cu entuziasmul nostru pentru lumina calda data de becul Edison, in formate, geometrii si texturi atipice.

Made in RO #14 e prima noastra expunere catre public in offline. Așteptati-va la modele cat mai variate si finisaje diferite. Dincolo ce modelele existente acum pe site-ul Popepi Sudio , aducem la targ modele din cupru, intr-o combinatie inedită - cupru si beton.

Va asteptam!

popepi studio participa la targ made in ro

Distribuie:  
Publicat pe data 18.11.2019

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Aboneaza-te la newsletter

Fii conectat in permanenta la noutatile si promotiile noastre!

Felicitari, ai fost abonat cu succes la newsletter!