RO EN

Lansarea Popepi Studio - atelier de design de produs

Acasa · Blog · Lansarea Popepi Studio - atelier de design de produs

In sfarsit! Lansam site-ul www.popepi-studio.ro

Dupa o perioada indelungata de eforturi, suntem gata sa deschidem shop-ul online cu corpuri de iluminat si decoratiuni in stil industrial.

Am inceput productia de lampi in stil industrial din pasiune pentru design si functionalitatea care nu numai ca va umple camera cu o lumina calda dar si cu un design unic care va vorbi despre personalitatea spatiului....

Ne-am concentrat pe stilul industrial caci tot conceptul Popepi Studio a pornit din pasiunea pentru lumina in spatiile cu stil industrial, minimalist, din lofturi si mansarde vintage. 

Toate obiectele decorative gasite pe acest site sunt realizate in atelierul nostru, in apropierea Bucurestiului, dupa selectii atente ale materialelor folosite, dupa brainstorminguri furtunoase si clash-uri de idei intre creativii din studio. Avem incredere ca am realizat obiecte deosebite, care se potrivesc in orice ambient industrial.

Stati cu ochii pe noi caci creativitatea nu are limite. Vor aparea noi si noi colectii-capsula in cu alte lumini decorative sau alte obiecte de design in stilurile industrial, minimalist, loft, care cu siguranta or sa devina subiect de conversatie oriunde le asezi.  Unele obiecte vor fi unicat, altele le vom produse in serii mici - in functie si de cum va plac. Pana atunci, te poti uita la colectiile Loft si Cupru in care gasesti corpurile de iluminat in stil industrial realizate manual, iesite din pasiune.

Vei gasi aici o varietate de lampi, veioze, lampadare si alte forme de corpuri de iluminat numai bune de asezat pe birou, pe noptiera, deasupra mesei din sufragerie sau in cafenele, baruri si alte interioare care vor sa puna accentul pe un stil industrial sau minimalist sau poate doar sa aiba acele accente care sa scoata din anonimat un colt, o masa, o terasa.

Daca iti doresti un interior in stil industrial care sa scoata la lumina personalitatea unui spatiu perfect potrivit pe personalitatea ta, dar nu gasesti modelul multi-visat aici, scrie-ne  - gasesti datele in pagina Contact - si vom crea impreuna cu tine, lampa mult dorita.

Pe blog in schimb vei gasi idei de design interior in stil industrial, cum sa creezi un spatiu minimalistic industrial, cum sa imbini stilul scandinav cu cel industrial, cum sa creezi un interior industrial fara a fi exagerat masculin si multe alte idei cum sa imbini elemente de design interior din alte stiluri cu cele in stilurile industrial, loft, vintage.  

Distribuie:  
Publicat pe data 18.04.2019

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Aboneaza-te la newsletter

Fii conectat in permanenta la noutatile si promotiile noastre!

Felicitari, ai fost abonat cu succes la newsletter!