RO EN

Top 5 conturi Instagram pentru inspirație in stil industrial

Acasa · Blog · Top 5 conturi Instagram pentru inspirație in stil industrial

Daca te pasioneaza stilul industrial, iata cateva conturi Instagram pe care trebuie sa le urmaresti daca vrei sa fii la curent cu ce e in trend.

Popepi Studio creeaza corpuri de iluminat in stil industrial, loft, vintage care cu siguranta te vor incanta. Dar daca ai dubii ce ti s-ar potrivi mai bine, arunca un ochi pe aceste conturi Instagram pentru un strop de inspiratie industriala.

In afara de acestea, care crezi ca ar mai trebui sa fie pe lista?

@industrial_interior

Stil industrial cu un vibe contemporan

Cu o galerie impresionanta de foto din apartamente si interioare in stil industrial, acest cont pune accentual pe spatii cu aspect brut si simplu care definesc stilul industrial. Solutia pentru un spatiu care sa nu fie prea incarcat este pastrarea mobilierului la minim, cu corpuri de iluminat remarcabile care pe timp de noapte sa ofere interiorului aceeasi caldura ca lumina naturala ce patrunde prin ferestre supradimensionate pe timpul zilei. Daca vreti solutii care sa imbine industrialul cu contemporanul, urmariti @industrial_interior.

@Loft_interior

Cu peste 3500 de postări și peste 500 k de adepți, ați putea petrece cu ușurință un întreg weekend vizualizand intregul portofoliul de fotografii de design industrial de pe acest cont. Bucatarii si camere de zi cu caramizi expuse si mobilier reconvertit, puse in evidenta cu dezinvoltura de corpuri de iluminat cu linii minimaliste, curate – toate in poze detaliate, le gasesti pe Loft_interior.

@ Loft_industrial_journal

Direct din Rusia, Loft_industrial_journal aduce in prim plan o cromatica inchisa, cu multe elemente vintage, si arata cum lemnul si metalul se imbina armonios in diferite interioare. Imaginile vorbesc de la sine. Da-I follow si sigur te va inspira pentru spatiul tau.

@Loft_wood_life

Mobilier realizat manual din lemn masiv - esential pentru designul de stil industrial –  gasesti in aproape fiecare postare de pe acest cont. Totul, de la pereți de paleți la mese frumoase artizanale – combina-le cu caramida aparenta si fier pentru un ambient industrial. Sau allege cateva din lampile noastre care sa adauge doar tuse industriale spatiului tau.

@house.interior.design

Asa cum spun chiar ei – acesta este un cont in care industrialul se imbina cu stilul scandinav. Desi in aparenta amandoua sunt stiluri reci, cu culori neutre, imbinarea lor aduce cu sine o ambianta calda si o simetrie care ofera confort si induce relaxare. Pe acest cont vei gasi case decorate remarcabil. Vei gasi inspiratie in elementele de design rustic, industrial si Nordic dar si apartamente si cladiri de lux.

Distribuie:  
Publicat pe data 24.04.2019

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Aboneaza-te la newsletter

Fii conectat in permanenta la noutatile si promotiile noastre!

Felicitari, ai fost abonat cu succes la newsletter!